Close

Wanneer zou u willen verblijven in Antwerp For Two?

BED

Onze B&B boek je vanaf 1 nacht in de week en 2 nachten in het weekend. Je verblijft in een ruime kamer, die zo ingericht werd dat je met 2 personen van een zalige nachtrust kan genieten. Je beschikt over een eigen badkamer (met verkwikkende regendouche en krachtige haardroger) en een apart toilet. Een ruime kluis waar je portable in past, wifi, digitale radio en smart-tv met soundbar zijn aanwezig. Na een bezoek aan de stad vind je rust op je terras. Heb je zin in een hapje of drankje, dan neem je dat zelf uit je goedgevulde (en absoluut geluidloze) Honesty Bar.

BREAKFAST

Elke ochtend staan er versgebakken broodjes van de beste bakkers van Antwerpen voor je klaar in je eigen ontbijthoek. Je maakt zelf je keuze uit  zoet of hartig beleg, croissantjes, koffiekoeken of gezonde ontbijtgranen. Een vers fruitsapje zorgt voor de nodige energie en een lekker kopje koffie of thee maak je zelf op je kamer.

Comfortabel én milieuvriendelijk genieten

We hebben met de grootste zorg voor je comfort én aandacht voor het milieu je kamer ingericht. In je badkamer vind je bijvoorbeeld een milieuvriendelijke zeepdispenser met kwalitatieve shampoo, conditioner en douchegel. In je kamer geniet je van de weldadige luxe van Rituals geurstokjes, handzeep en –lotion. De temperatuur in je kamer wordt individueel geregeld door een ecologische klimatisering. Wees welkom bij Antwerp for Two!